25-01-2013, 11:56 AM
(25-01-2013, 11:45 AM)v6sa Kirjutas: Tegemist on ohumärgisega - seda kleepsu kandev auto võib liikluses käituda (ja pahatihti ka käitub) ettearvamatult.
Sest roolis juhuslikult istuval lapsevanemal on iga kääksu peale vaja ju hakata tegelema olulisega, selmet keskenduda massihävitusrelva ohutule ohjamisele.
Olles ise kahe väikelapse rooliv isa, tean täpselt seda teemat. Ning ma tean, kui raske on mitte vaadata peeglisse iga tagaistmelt kostva kahtlustäratava krooksu peale. Aga tuleb endale aru anda, et kuniks tagaistmelt kostub elumärke, on kõik hästi ja võib keskenduda projektiili ohjamisele. Alles asjakohatu vaikus on märk sellest, et väärtuslikuim vara võib vajada kohest tähelepanu. Kuid seda õpib üsna kiiresti märkama...
Selleteemalisi jutuajamisi on ka meie autos üsna tihti... Mina olen virisevaks pooleks tagaistmelt...
Kõnealust kleepsu ei ole ja ei tule.
lisan märkusena, et ka omal on 2 last ja ikka ei saa sellest kleebisest hästi aru.
Selle paneb ju isik ise ja vabatahtlikult seega siis ta teab oma kontrollimatust käitumisest ja tunnistab seda mida ta liikluses teha ei tohiks

omas mõttes olen seda võtnud naljana ja kui kuulutamisena rahvale "tegin ilma kummita vanainimese asja ja tulemus on käes"

noh jah ohu märk ohu märgiks aga tegelikuses PEAB kartma liikluses igat autot sest titemammad pole kindlasti ainuke ja enamuses olev riskirühm.