02-02-2013, 20:49 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-02-2013, 20:52 PM ja muutjaks oli Talupoeg taluja.)
Olen teinud tööd....
Töö on meie sõber ja teda tuleb hoida.... Aga kui keegi maksaks,jätaksin kohe päeva- pealt töötegemise järgi ja hakkaksin puhkama. Aga kui inimene on eluaeg tööd teinud,ei oska nagu puhkuse ajal midagi tehagi. Lähed kohe närvi ja tunned,et midagi puudu.... Ei oska käsi ega jalgu kuhugile panna... Selge on see,et meie kliimas vajab inimene puhkust. Meil aga hoiavad kõik kümne küünega tööst kinni nagu et kukuks alla kuskilt. Käiakse tööl haigena ja värisetakse oma töökoha pärast. See aga on kurjast.
Aga üks päev nädalas kuluks ikka ära küll,et oma elu ja ümbrust kõpitseda. Inimene,kes orjab oma kõhtu,elamist ja riiki on igati selle ära teeninud,et ta võiks ka midagi luua. Väsinud inimene ei loo midagi. Vaadake oma ümber. Kõik maal laguneb. Milles põhjus? Laiskus? EI. Inimene ei teenigi,et üldse saaks midagi paremaks teha. Kõik kulub elamise ja eksisteerimise peale ära. Mina nimetaksin seda süsteemi ---orjus.
Ärge nüüd arvake,et ma mingi riigivastane olen. Armastan oma kodumaad. Aga mul on mure tuleviku pärast.

Aga üks päev nädalas kuluks ikka ära küll,et oma elu ja ümbrust kõpitseda. Inimene,kes orjab oma kõhtu,elamist ja riiki on igati selle ära teeninud,et ta võiks ka midagi luua. Väsinud inimene ei loo midagi. Vaadake oma ümber. Kõik maal laguneb. Milles põhjus? Laiskus? EI. Inimene ei teenigi,et üldse saaks midagi paremaks teha. Kõik kulub elamise ja eksisteerimise peale ära. Mina nimetaksin seda süsteemi ---orjus.
Ärge nüüd arvake,et ma mingi riigivastane olen. Armastan oma kodumaad. Aga mul on mure tuleviku pärast.