Auto kiletamine mati militaarrohelisega

Ahoi ametivend. Nagu ütlesin, valus teema. Kile ostsin antud juhul enda tarbeks, sest plaan oli oma auto üle kiletada. Auto on vana ja kehvas seisus ning sestap sai otsitud hulk keredetaile, milliste pakkuja mulle Varuosakeskuse päringu järel lähenes. Esimest korda elus olin oma pika internetikaubanduse kogemuse juures nii loll, et maksin raha 100% ette ja noh... Ühesõnaga, ei ole raha, ei ole juppe. Seda saagat võite huvi korral lugeda siin, saate ka ise targemaks ja teate tõbrastest eemale hoida: https://www.inforegister.ee/12367028-CHE...-OU/report

Ja antud hetkel ma olen seisus, kus mul ei ole kusagilt võtta raha ka uute juppide ostmiseks. Seega ongi selle sooduspakkumise uba see, et ehk leidub keegi, kes mul antud hetkel käes olevat kilet oma masinale soovib - nii saaksin uuesti teenida vajalike keredetailide raha ning siis finantsolukorra paranedes uuesti kile osta ja oma projekt lõpule viia. Segane, aga samas lihtne.

Aga olge, sõbrad, ettevaatlikud lingitud stoori taga olevate tõbrastega asju ajades.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Auto kiletamine mati militaarrohelisega - Autor: marekt - 15-02-2013, 09:10 AM
RE: Auto kiletamine mati militaarrohelisega - Autor: diesel - 15-02-2013, 10:55 AM
RE: Auto kiletamine mati militaarrohelisega - Autor: marekt - 15-02-2013, 11:08 AM
RE: Auto kiletamine mati militaarrohelisega - Autor: aksel73 - 15-02-2013, 11:44 AM
RE: Auto kiletamine mati militaarrohelisega - Autor: MeelisV - 15-02-2013, 14:34 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne