16-02-2013, 04:17 AM
(15-02-2013, 11:05 AM)aksel73 Kirjutas: Vahva veoka projekt Saaremaalt.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?...a55a790e2e
Päris vägev tükk teine! Paistab ,et asju on palju puudu aga Seis pole üldse hull.
Sel ajal tehti asju korralikult ka mitte nagu tänapäeval ! Kahjuks on hind päris krõbe ja seda 3 tuhadet euri pole küll võtta. Aga kuna asju on puudu siis ma arvan ,et ei ole mõtet osta selle 3000 euroga teeb juba midagi muud ära . Üldiselt vahva aparaat! Karta on, et see veokas on ka paras bensiiniröövel, sest vanade veokadega meenub mulle kohe Gaz53 mis oli jõhker kütteröövel! Kogemus olemas, sest antud masina oli meil peres! Samas kui veoautot vaja on siis võib ju ka mõne muu osta, sest kui sul on sellega midagi teha Nt (vedada) s.o on palju Mõtekam kui osta selline haruldus ja seda kuskil ( Metsa põldude vahel trööbata)
Enda plaanid on muidgi kunagi vana veoauto osta olgu see gaz 66 või 51 või 53. Kinlasti oleks mul sellega midagi teha! Loomulikult oleks plaan kenasti ära taastada. Maakoht on olemas mis, sest, et räämas alati saab kas vana lammutada või uut peale ehitada! Kindlast oleks plaanis peale elumaja teha ka kaks 3 töökoda. 1 tehnika hoidmiseks Teine puutööks ja kolmas mettallitööks.Muidugi enne tuleb koolid lõpetada ning amet selgeks õppida! Teks sai küll pikka aga mis teha! Osa on muidugi offtopic
niiet Ärge olge pahased!!!
Tsistern.
Omaette nokitseja.