16-01-2004, 16:40 PM
Oleneb mis eesmärgil ja kui mahukas lehekülg tuleb. Valisin firmale kodulehe valmistajat. Jäin pidama nn. dünaamilise veebilehe põhimõttele. Sa ostad praktiliselt programmi, millega on võimalik oma kodulehekülge hallata. Seda on võimalik praktiliselt piiramatult täiendada ja kõigega tuleb toime inimene, kes ei ole elu sees kodulehekülge teinud. Sisu haldamine toimub sarnaselt Windows töökeskkonnale. Ainuke asi, mis on eelnevalt paika pandud - Disain. See asub eraldi failis ja kui tekib tahtmine midagi muuta, siis reeglina pead uue disaini tellima.
Ise seadistan lehekülge, mis peaks avanema poole kuu pärast. Kogu lõbu läks maksma 10 k + 18% ja lisaks tuleb iga kuu 150.- domeeni haldamise ja programmi arenduse pealt.
Ärge hakake! Mina olen üli rahul. Sain ka pakkumisi, kus number ei ületanud 2500.- aga asju võrdlema hakates ...
oma jutule risti vastu: küsi www.pixel.ee foorumist,,, keegi teeb sulle ühekordse odavalt.
Ise seadistan lehekülge, mis peaks avanema poole kuu pärast. Kogu lõbu läks maksma 10 k + 18% ja lisaks tuleb iga kuu 150.- domeeni haldamise ja programmi arenduse pealt.
Ärge hakake! Mina olen üli rahul. Sain ka pakkumisi, kus number ei ületanud 2500.- aga asju võrdlema hakates ...
oma jutule risti vastu: küsi www.pixel.ee foorumist,,, keegi teeb sulle ühekordse odavalt.