22-02-2013, 17:14 PM
Just , ütleme ausalt et super low-budget. meeletu arv töötunde aga rahaline kulu on siiani olnud vaid ca 400 eur. Kuid selles see idee ongi et teha roostesurma surevale autole uuestisünd ja seda võimalikult palju ise tehes ja võimalikult väikse eelarvega. Palju läks kasutusse ju nn korduvkasutatavaid varuosi. Mootor, kast, radikas, istmed, jne. Vana rämps ära jalust ja viisakam kraam asemele.
2,2cih mootoril on üks hiilgav nõrkuse koht, see on süüde. päris mitmel on neil suuri jamasid selle süütepooli ja kommutaatori ning ühe vahekarbiga, testrite ja asjade järgi nagu kõik toimib aga mida pole on säde. Minul on seda muret olnud ja ka kamraadidel opelistidel.
See rihmamootor on ka sel põhjusel et nurgast võtta ja peaks kaalu järgi kergem olema. Lihtsalt üks maha roostetanud ja mõttetu omega oli lihtsam kuusakoski saata ja süda rekordile tõsta.
Roolivõim: Auto jääb ka igapäeva liiklusesse kasutada ja sellepärast. Kuid vana karp jääb riiulile seisma juhuks kui ümber mõtlen kunagi. Ning ma jagan su seisukohta Priit , õigem see ilma võimuta ole, kuid mul ka aegajalt vaja mõni noorik rooli panna ja nende käteramm on ikka olematu.
Tiivaääred jõudsid vist kohale aga sellest on nüüd küll palju kasu.
Kuna tegu on nn rallikaga siis läksid käiku vanad ja head plastikääred. päris asine sai.
Täna kruvisime logarid ette alla. Samuti esipõlle plastikkatted.
Eile öösel värvisin uued veljed ära, hetkel on Stinnesi omadel siiski liiga hullud jonksud sees. Seega lähevad käiku ühed teised veljed, mis pole ka mitte grammigi kehvemad.
Täna said külge nii udukad kui ka kaugtuled.
Kohale jõudsid ka motoristiklubi kleepekad mida ma täna peale installisin.
Korralikud Goodyear ultragripid ootavad kuniks veljevärv on ideaalselt kuiv et paigaldada.
Karterikaitse on ka veel viimases järgus et oma kohale jõuda.
Tegelt magada tahaks ka .......
2,2cih mootoril on üks hiilgav nõrkuse koht, see on süüde. päris mitmel on neil suuri jamasid selle süütepooli ja kommutaatori ning ühe vahekarbiga, testrite ja asjade järgi nagu kõik toimib aga mida pole on säde. Minul on seda muret olnud ja ka kamraadidel opelistidel.
See rihmamootor on ka sel põhjusel et nurgast võtta ja peaks kaalu järgi kergem olema. Lihtsalt üks maha roostetanud ja mõttetu omega oli lihtsam kuusakoski saata ja süda rekordile tõsta.
Roolivõim: Auto jääb ka igapäeva liiklusesse kasutada ja sellepärast. Kuid vana karp jääb riiulile seisma juhuks kui ümber mõtlen kunagi. Ning ma jagan su seisukohta Priit , õigem see ilma võimuta ole, kuid mul ka aegajalt vaja mõni noorik rooli panna ja nende käteramm on ikka olematu.
Tiivaääred jõudsid vist kohale aga sellest on nüüd küll palju kasu.
Kuna tegu on nn rallikaga siis läksid käiku vanad ja head plastikääred. päris asine sai.
Täna kruvisime logarid ette alla. Samuti esipõlle plastikkatted.
Eile öösel värvisin uued veljed ära, hetkel on Stinnesi omadel siiski liiga hullud jonksud sees. Seega lähevad käiku ühed teised veljed, mis pole ka mitte grammigi kehvemad.
Täna said külge nii udukad kui ka kaugtuled.
Kohale jõudsid ka motoristiklubi kleepekad mida ma täna peale installisin.
Korralikud Goodyear ultragripid ootavad kuniks veljevärv on ideaalselt kuiv et paigaldada.
Karterikaitse on ka veel viimases järgus et oma kohale jõuda.
Tegelt magada tahaks ka .......
http://www.motoristiklubi.eu : pidevas sisu lisamises tegemistest.
Auto on vaid tagaveoline, ülejäänud on ostukärud!