25-02-2013, 23:09 PM
Traktorist tuleb JVVi kirjade järgi kuni 540 rpm, ise ma neid lugenud pole, ilmselt läheks lugemine sassi
Puhurit vaadates võiks talle vunki juurde anda, seega ülekandearv võiks olla 1:1,5-2, vastassuunalise pöörlemisega, väga hea oleks kui sealt ka samapalju samasuunalist ülekannet kätte saaks, et ikkagi tagarippes masinat kasutada, kui vaja. Rootori ja teo vaheline ülekanne tahab ka lõplikult lahendatud saada, seepärast hakkasingi juurdlema kogu selle lahenduse üle algselt JVVi pöörete arvu võimalustest tulenevalt.
Olen väga tänulik, kui saan mõne vihje (kasvõi PSna) selle talurahvapoe koordinaatide kohta, kus asub ja mis ta nimi. Pole ise sinna kunagi sattunud. Hää meelega läheks ja viisuks seal pakutavat kraami, mine tea, mis hull mõte veel pähe tuleb.
Tervitades, IP

Olen väga tänulik, kui saan mõne vihje (kasvõi PSna) selle talurahvapoe koordinaatide kohta, kus asub ja mis ta nimi. Pole ise sinna kunagi sattunud. Hää meelega läheks ja viisuks seal pakutavat kraami, mine tea, mis hull mõte veel pähe tuleb.
Tervitades, IP