27-02-2013, 20:30 PM 
	(Seda postitust muudeti viimati: 27-02-2013, 20:38 PM ja muutjaks oli maitus.)

On olemas veel selline variant muidugi, et juhul kui mul õnnestub hankida odavalt korralik ja võimas pump, siis tuleb põkale ka esilaadur ja gaz 53-e õlipumba väljavõtu ava leiab omale ilusa plekist kaane  .  Kui aga ei õnnestu, siis paari tuhandet eurot mul sellise pumba eest välja käiia ei ole ja puuduks ka mõte sel juhul ise ehitada ja teema Nš-32 või mõne muu sinna auku sobiva h-pumbaga, jääb seniks aktuaalseks
.  Kui aga ei õnnestu, siis paari tuhandet eurot mul sellise pumba eest välja käiia ei ole ja puuduks ka mõte sel juhul ise ehitada ja teema Nš-32 või mõne muu sinna auku sobiva h-pumbaga, jääb seniks aktuaalseks  .
.
Lp Hr h2rra, sa ei hakka ju võdlema tubase õliradika soojavahetust tubase kaloriiferi omaga. Sama vahe on paagil ja radiaatoril 

.  Kui aga ei õnnestu, siis paari tuhandet eurot mul sellise pumba eest välja käiia ei ole ja puuduks ka mõte sel juhul ise ehitada ja teema Nš-32 või mõne muu sinna auku sobiva h-pumbaga, jääb seniks aktuaalseks
.  Kui aga ei õnnestu, siis paari tuhandet eurot mul sellise pumba eest välja käiia ei ole ja puuduks ka mõte sel juhul ise ehitada ja teema Nš-32 või mõne muu sinna auku sobiva h-pumbaga, jääb seniks aktuaalseks  .
.Lp Hr h2rra, sa ei hakka ju võdlema tubase õliradika soojavahetust tubase kaloriiferi omaga. Sama vahe on paagil ja radiaatoril