04-03-2013, 16:00 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-03-2013, 16:02 PM ja muutjaks oli viplala.)
Nukk oli korras. Mingeid erilisi kulumise märke polnud. Samuti olid korras ka nuka saaled. Isegi väga head. Tundus nagu oleks keegi neid seal hiljuti vahetanud. Seega jäid paika.
Vändaga olid lood halvemad.
Üks kepsusaale oli end ringi tõmmanud. Vaadates millist lammutustööd ta seal teinud oli, pidi ta seal tükimat aega ringi käima.
Ka kepsu sisepind oli rikutud
Mõõtes vända kaela, oleks selle vast saanud kolmandasse remonti lihvida, aga sellel ei näinud ma enam mõtet, kuna uus vänt maksis ainult 180 euri, ostsin uue.
Üks keps sai ka uus ostetud ja teised kolm kenasti puhtaks nühitud.
Jääb veel kepsud ühte kaalu ajada. Mul ei ole ainult kaalu momendil, aga mul on üks salakaval plaan. Nimelt ühel mu sõbrannal on selline elektrooniline kaal, millega ta kaalub toiduaineid koogi sisse panekuks. Ma lähen laenan talt seda. Ütlen, et läheb kõvemaks küpsetamiseks
Puhas vene raud. Hiinlased ei oska nii räpakalt asju teha... vist.
Vändaga olid lood halvemad.
Üks kepsusaale oli end ringi tõmmanud. Vaadates millist lammutustööd ta seal teinud oli, pidi ta seal tükimat aega ringi käima.
Ka kepsu sisepind oli rikutud
Mõõtes vända kaela, oleks selle vast saanud kolmandasse remonti lihvida, aga sellel ei näinud ma enam mõtet, kuna uus vänt maksis ainult 180 euri, ostsin uue.
Üks keps sai ka uus ostetud ja teised kolm kenasti puhtaks nühitud.
Jääb veel kepsud ühte kaalu ajada. Mul ei ole ainult kaalu momendil, aga mul on üks salakaval plaan. Nimelt ühel mu sõbrannal on selline elektrooniline kaal, millega ta kaalub toiduaineid koogi sisse panekuks. Ma lähen laenan talt seda. Ütlen, et läheb kõvemaks küpsetamiseks

(04-03-2013, 15:46 PM)saarrand Kirjutas:(04-03-2013, 15:22 PM)viplala Kirjutas:(04-03-2013, 15:10 PM)kaasik Kirjutas: Palju nende silindrite ja kolbide eest ka raha küsiti, ja kuskohast ostsid?
30.- tk, VK Traktorikaupadest
Kas need on ikka Vene silindrid-kolvid või Hiina analoogid?
Puhas vene raud. Hiinlased ei oska nii räpakalt asju teha... vist.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!