05-03-2013, 00:01 AM
(04-03-2013, 22:30 PM)2715 Kirjutas: Kui juba tegemiseks läks, siis kepsudel võiks piirduda ka alumiste poolte ühte kaalu ajamisega.
Mina kaalusin nii, et kaalu peale terava servaga plekitükk, keps sõrmepuksi pidi nööri otsa ja lakke.
Kepsu panin siis täpselt poolitusjoonega sinna teraviku peale ja asjad ajasin grammi pealt kaalu.
Soojalt soovitan ka hooratas panna laagritele pöörlema ja veenduda tasakaalus algul ilma ja siis koos sidurikorviga.
Just hooratas annab kõige rohkem tunda kui pole tasakaalus.
Nii tehtud Mtz mootor on oma töövahendil peal ja ikka väga tuntav vahe on enne ja pärast.
Sai ka klapivedrud Gazi omad pandud ja käib rõõmsalt 3200 pööret ilma vibratsioonita.
Vedrud käisid mul endal ka peast läbi. Natuke mannad tundusid need originaalid. Ühe klapi paigaldusel, jäi kalts klapi vahele. Siis ma vajutasin näpuga klapi alla ja võtsin kaltsu vahelt ära. Ma ei teagi, normaalne vedru seda vist ei laseks teha, vähemalt mitte nii kergelt. Aga aega on veits, jõuab veel vahetada, enne kokku lappamist. Millise GAZ'i vedrusid sa kasutasid? Huvitav kas nad 40'ne mootorile ka istuvad?
Hoorattale viskan ka kindlasti pilgu peale, enne paigaldust.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!