06-03-2013, 08:00 AM
(05-03-2013, 23:51 PM)zazik Kirjutas: ... Arvan, et tööautoks või tarbeesemeks pole paha valik, aga mina ostaks pigem sama raha eest mõne vanema vähegi kvaliteetsema masina.Küsimus on, mis on vähe kvaliteetsem?
Omal Daewoo Nubira 2003, tööjuures ülemus samal ajal ostis volkari ameiautoks, selleks ajaks kui too masin maha müüdi oli selle remonti uputatud lugematu kogus raha (korra oli ka minu käes kuu aega ja selle aja jooksul nõudis mitu korda ja kallist remonti kokku ca 6000 eek), minu koreakas sõitis korraliste hoolduste najal. Läbisõit oli mõlemal tolleks hetkeks 120 ooo juures. Siis osteti töö juurde uus volkar, sel algusest peale mingid probleemid, pidev remont ja mittetöötav kliima ... lõpuks õnnestus peakontorisse ära sokutada.
Mul pole niipalju raha elik aega, et pidevalt remontida uut ja nö prestiižet saksa autot.
On meil üks naiskolleeg, kel peres ainult mersud. Kaasa peab autoosade poode ja kinkis talle sünnipäevaks uue. No oli see vana tal pidevalt remondis ja ka uus. Ikka näen, et ta kaasa võtab tööjuurest tema auto ja sõidab remonti ...
Daewool sai muretult sõita kuni ca 160-180 ooo km ja siis tuli teha remontide periood. Tegelikult olid loogilised osad: pidurid koos ketaste, silindrite jms, rattalaagrid, tagaamordid, puksid, plokikaanetihend. ka oli el. probleem, mingi kontakt oli sädelema hakanud. Nüüd on muu peale esinduses paigutatud keskluku mootori ja tagaumise kojamehe toimimas. Raha tema eest enam ei saa, aga sõita veel küll ja küll.