14-03-2013, 11:50 AM
Tere reisijad!
Buss stardib Kuusekännule reedel u kell 18 Tallinna kesklinnast, Meritoni Hotelli juurest ja korjab teid kõiki soovitud kohtadest peale.
Selleks palun kirjutage mulle (liina.jutt@elion.ee), kust peale soovite tulla! Jääb loota, et pealekorjamise ring mitmetunniseks ei veni
Selle riski maandamiseks võiks semud koonduda ehk kokku kellegi juurde, võite ka Meritoni kõrvale Paldiski mnt 14 maja juurde tulla või siis kuskil kesklinnas jne.
Öösel mõistagi saab igaüks soovitud kohta.
Ühesõnaga saatke mulle info, kes ja kust! Panen siis mingi graafiku kokku (kohad ja kellaajad).
Saatsin allpool nimekirjas olevatele ka e-kirja.
Allolevast nimekirjast polnud mul Lärry, Zazik, Jutulind, Alwaro, Helen, Gazwomenid aadresse.
Tagasi stardib buss hiljemalt kell 2 öösel. Kokkuleppel varem – lepime üheskoos kokku
1. Tanel Tammik 1 - tuleb Paldiski mnt 14 (Meritoni kõrval)
2. Andres Kortel 1
3. Herki Reisman 1
4. Lärry 1
5. Priit ja Tiina Veski 2
6. Zazik 1
7. Marko Aug 1
8. Anneli Uus 1 - tuleb Paldiski mnt 14 (Meritoni kõrval)
9. Heiki Riim 1
10. Jaanus Hunt 1
EI TEA VEEL TÄPSELT.
1. Jaanus Hunt 2
2. Jutulind 2
3. Supp 1
4. Alwaro ja Helen 2
5. Gazwomenid 4
Max kokku 23
Teie bussijuht Liinuska
5207 333
liina.jutt@elion.ee
Buss stardib Kuusekännule reedel u kell 18 Tallinna kesklinnast, Meritoni Hotelli juurest ja korjab teid kõiki soovitud kohtadest peale.
Selleks palun kirjutage mulle (liina.jutt@elion.ee), kust peale soovite tulla! Jääb loota, et pealekorjamise ring mitmetunniseks ei veni

Öösel mõistagi saab igaüks soovitud kohta.
Ühesõnaga saatke mulle info, kes ja kust! Panen siis mingi graafiku kokku (kohad ja kellaajad).
Saatsin allpool nimekirjas olevatele ka e-kirja.
Allolevast nimekirjast polnud mul Lärry, Zazik, Jutulind, Alwaro, Helen, Gazwomenid aadresse.
Tagasi stardib buss hiljemalt kell 2 öösel. Kokkuleppel varem – lepime üheskoos kokku

1. Tanel Tammik 1 - tuleb Paldiski mnt 14 (Meritoni kõrval)
2. Andres Kortel 1
3. Herki Reisman 1
4. Lärry 1
5. Priit ja Tiina Veski 2
6. Zazik 1
7. Marko Aug 1
8. Anneli Uus 1 - tuleb Paldiski mnt 14 (Meritoni kõrval)
9. Heiki Riim 1
10. Jaanus Hunt 1
EI TEA VEEL TÄPSELT.
1. Jaanus Hunt 2
2. Jutulind 2
3. Supp 1
4. Alwaro ja Helen 2
5. Gazwomenid 4
Max kokku 23
Teie bussijuht Liinuska
5207 333
liina.jutt@elion.ee