14-03-2013, 18:19 PM
Ei ole veel hiinlastelt hinda teada saanud, tuli aga kiri kus küsiti üle, et mitu mul neid vaja on. Nende mootorite tellimisega oleks siis kasulik kopereeruda, Kui hinnapakkumine ära tuleb, siis annan kohe teada.
Mis kaval mootor see sul siis plaanis tellida on? Äkki sobib selline mullegi ?
Mis puutub rippseadme juppidesse, mis hetkel talveunes on, siis loomulikult ei ole nende jagamine probleem. Teeksin sulle rõõmuga teene. Seda enam, et ju sa siis ehk nendele juppidele ka käruga järgi tuleks ja ega tühja koormaga sõidul ju ka mõtet ei ole,.. nii et annan endast parima
. Mida seal aga leidub, sellest ei ole muidugi mul õrna aimugi. Eks teen sellest kuhjast iga kandi pealt pilte ka ja saadan sulle.Nendest juppide nimetustest sinu nimekirjas sain ma vist vaistlikult aru ka,....enam -vähem
.
Selle raskuse jutu lisaks- sellel lingil mida ennegi korra siia pannud olen ( http://www.youtube.com/watch?v=ZEWebvUGdDg ) , tundub istme all vähemalt kolme cm-paksune raudplaat olema kogu laiuses, selline, pakun umbes välja, kaalub oma pool tonni. Mul on töökoja laua peal umbes samapaks, silma järgi nii- 30x50 cm plaat, ma jõuan seda vaevu tõsta ja ma ei ole just nõrkade killast.
Mis kaval mootor see sul siis plaanis tellida on? Äkki sobib selline mullegi ?
Mis puutub rippseadme juppidesse, mis hetkel talveunes on, siis loomulikult ei ole nende jagamine probleem. Teeksin sulle rõõmuga teene. Seda enam, et ju sa siis ehk nendele juppidele ka käruga järgi tuleks ja ega tühja koormaga sõidul ju ka mõtet ei ole,.. nii et annan endast parima
. Mida seal aga leidub, sellest ei ole muidugi mul õrna aimugi. Eks teen sellest kuhjast iga kandi pealt pilte ka ja saadan sulle.Nendest juppide nimetustest sinu nimekirjas sain ma vist vaistlikult aru ka,....enam -vähem
. Selle raskuse jutu lisaks- sellel lingil mida ennegi korra siia pannud olen ( http://www.youtube.com/watch?v=ZEWebvUGdDg ) , tundub istme all vähemalt kolme cm-paksune raudplaat olema kogu laiuses, selline, pakun umbes välja, kaalub oma pool tonni. Mul on töökoja laua peal umbes samapaks, silma järgi nii- 30x50 cm plaat, ma jõuan seda vaevu tõsta ja ma ei ole just nõrkade killast.