21-01-2004, 15:06 PM
Vötmed on kindlasti venelased parimad.Paarikymne aastase pruukimise pääle vöib möni pisut venida, aga katki pole mina oma elus veel yhtki saanud. Soomes tööl olles pidasin paremaks Wurthi ja King Tony sellisteks jöhkramateks töödeks. Muud \"kvaliteetmärgid\" olid ka hääd kyll ja mugavad pruukida, kippusid aga minu käes katki minema.
Elektririistad ka Wurthi ja Boschi omad. Kallid raiped kyll aga kestavad igaviku. Näit väike rällakas 1020-1200W, Skili samasugune 600W ja selgi läks jöuylekanne katki hihi
. Niisiis Skili ja Black&Deckerit endale ei osta, möistliku hinna ja hää vastupidamisega aga on saksa \"Einhell\" meeldivalt yllatanud, julgen lausa teistelegi soovitada. Olen näind ka \"Bruder Mannesmanni\" elektririistu siin myygis aga pole veel proovind, sama firma padrunikomplekti kiidan kyll taevani (tösi mitte äärmiseks jöhkrutsemiseks vaid \"normaalse\" töö korral.) Vene elektririistad on ka enamasti ysna töökindlad ja tubli varuga, aga hakkavad tänapäevaks paraku otsa löppema.
Elektririistad ka Wurthi ja Boschi omad. Kallid raiped kyll aga kestavad igaviku. Näit väike rällakas 1020-1200W, Skili samasugune 600W ja selgi läks jöuylekanne katki hihi