24-04-2013, 00:05 AM
(21-04-2013, 12:00 PM)Alts Kirjutas: Kui selle nädala kohalikku ajakirjandust sirvinud olete, siis alles oli diskussioon, miks meil ei ole tööpakkumistes avaldatud pakutavat palka ja tihti see number (mis võib olla teinekord mõttetult väike) ei selgu enne, kui inimest on vähemalt kolm korda tööandja vahet jooksutatud. Saan aru, et teatud kogemuste puudumisel võib inimese ju tööle võtta ja pakkuda väljaõppeajal väiksemat palka aga...
Et vast leiab lolli nõnda...
Edit3:
tqhq foorumist sarnane arutelu:
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=38567
Huvitav kas alles nüüd saadi teada, et selline jooksutamine toimub? Mina ei jõua joosta (mul on "istuv" töö) ja kui uut tööd pakutakse, siis alustan juttu numbrist - jumala eest pea see ju täpne olema aga no öelge ometi midagi.... Kui ei öelda, siis vestlusele ei lähe, jooksmisest rääkimata. Töö on mul olemas ja ei pea tõmblema iga asutuse pärast, kes isegi orienteeruva pakkumisega ei suuda välja tulla.
Mis puutub müügiteemadesse, siis panin aprilli alguses AM toruplatsi üles kuulutuse ühe R12 porika osas ja hinnaks märkisin "rämedalt kallis (võtta ühendust ainult neil kellel seda tegelikult ka väga vaja läheb). "
Lootsin tegelikult ka, et keegi kellel seda päriselt vaja läheb (mitte edasi müümiseks) võtab minuga ühendust, pakub endale sobiva hinna, millele lisandub paar õlut kauba üleandmise organiseerimiseks ja ongi garaazis ruumi juures. Aga võta näpust, keegi pole tahtnud. Ju siis kellelgi pole tegelikult vaja. Oleks pannud sinna hinnaks 10 eurikut, siis vastaksin sõnumitele siiani....
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.