14-05-2013, 22:03 PM
Igavene peavalu selle jvv-ga. Bertal sellist asja vist ei tulegi. Mul on aga vaja niita, kartul üles võtta jne.Tift lahendab haakeriistade pöörlemise tõenaoliselt hüdroga, aga mulle käiks üle jõu igale riistale oma h-mootor soetada...
Natuke on ka Martale vidinaid juurde tekkinud ja asi näeb hetkel välja nii :
Gaz 66 küljest nii käigukast kui ka vahekast ja tagasild. Kahjuks pean loobuma reversist, et traktor liiga teehöövli moodi välja ei hakkaks nägama

Veel sellises asjas kuluks nõu marjaks ära, et kui ma loobun reversist, siis olen fakti ees, et mu "Marta" hakkab tagurpidi kihutama ja edaspidi roomama- töötab ju Multicari silt tagurpidi. Kui mõeldav oleks see sild ümbes pöörata ja teha uued õli ja tuulutuse avad teisele poole ???
Kangesti meeldib mulle "Berta" esiveoline mootirisüsteem mis aitab traktori lühikese teha, aga ma ei ole suutnud välja mõelda ühtegi varianti kuidas ma sealt jvv-i väljavõtte saaksin. Mul on sama foobia nagu Tiftilgi, et ma ei kannata kette ja rihmu ..

Lisan veel pilte kus on vahekast näha, ehk keegi teadjamees oskab selle jõuväljavõtu kohta midagi tarka öelda, et kas saab seda sisse lülitada kui vahekast neutraalis on ? Kui saab, siis tuleb seda remontima hakata. Esisillale minev kardaaniots jääb praeguse seisuga üldse tühjaks ...
Suuremad pildid: http://www.upload.ee/gallery/10598/Marta.html