14-05-2013, 23:13 PM
(14-05-2013, 22:03 PM)maitus Kirjutas: Vaatasin, et "Berta" teema areneb usinasti uue hooga ja vaja ka oma "Marta" teemat täiendada.Mõnes mõttes..ma`i teagi, mis mõttes, kuid liigub küll..natuke. Momendil on paganama palju muid tegemisi, krt kevad on aias ja püksis ja mujalgi
Igavene peavalu selle jvv-ga. Bertal sellist asja vist ei tulegi. Mul on aga vaja niita, kartul üles võtta jne.Tift lahendab haakeriistade pöörlemise tõenaoliselt hüdroga, aga mulle käiks üle jõu igale riistale oma h-mootor soetada...
. Berta jaoks nuputan kiirendavat 2:1 reduktorit. Ja mis puudutab Berta JVV-li, siis reduktori vedava võlli teise otsa saab selle lahedalt ühendada.Ära sa isand maitus mõtle, et Tiftil on kukru kaikaga selgas
, põle see nõnda ühtegi.(14-05-2013, 22:03 PM)maitus Kirjutas: ... töötab ju Multicari silt tagurpidi. Kui mõeldav oleks see sild ümbes pöörata ja teha uued õli ja tuulutuse avad teisele poole ???Sild on täiesti mõeldav ümber keerata.
(14-05-2013, 22:03 PM)maitus Kirjutas: Kangesti meeldib mulle "Berta" esiveoline mootorisüsteem mis aitab traktori lühikese teha, aga ma ei ole suutnud välja mõelda ühtegi varianti kuidas ma sealt jvv-i väljavõtte saaksin. Mul on sama foobia nagu Tiftilgi, et ma ei kannata kette ja rihmu ..Eks ole jah siin omad miinused..ja ka plussid
.