(15-06-2013, 14:37 PM)Alts Kirjutas: Olen nüüd natuke vastik ja palun vabandust, kuid kas senised töömehed on olnud tuttavad inimesed, kellega ei ole olnud täpset kokkulepet tööde teostamise tähtaegades ja tasustamises? Ma küll teise alal töötanud, kuid küsin seepärast, et kui tööd omajagu, siis võtad "sõbrahinnaga" tehtava töö sisse tavaliselt klausliga "kui tekib vabam moment, siis teen". Ja seda vabamat momenti võib teinekord nädala või kauem oodata.Kuna mu alustav postitus venis niigi pikaks, siis ei hakanud veelgi detailsemalt olukorda lahti kirjutama. Aga siit siis täpsustus – just seepärast jääbki suhtumine arusaamatuks, et tegemist EI OLE tuttavate inimestega ning mitte mingisugust kauplemist hinna osas pole isegi mitte mõttessegi tulnud. Ning just nendel mainitud põhjustel ootakski töömehelt "tavalist" suhtumist minusse ja minu autosse (ehk samasugust nagu teiste klientidega).
EDIT: Teema mõte ei olnud kurta, kuidas mulle liiga on tehtud vaid siiski peaeesmärk oli saada siit mõni konkreetne kontakt, kuhu järgmine kord jonniva autoga julgelt pöörduda saaks.