15-06-2013, 22:24 PM
(15-06-2013, 12:50 PM)Tom Kirjutas: ... Kõik nad ongi töö vastu võtnud ning IGAL korral avastan ma ennast samast olukorrast ...Äkki peaks peeglisse vaatama. Ei saa ju olla kõik remondimehed "pahad".
(15-06-2013, 12:50 PM)Tom Kirjutas: ... Peaks olema tegemist ju ülilihtsa ning ilma igasugu elektroonikata sõidukiga, lisaks ülihea ligipääsuga kõikidele atribuutidele...Selline jutt viitab juba asjaolule, et raha ei taheta hästi maksta.
Saatsin ükskord ühe kliendi ära. Hinnapakkumise peale hakkas ta mulle selgeks tegema, et seal polegi midagi teha ja kõik on niiiiiiiiii lihtne. Ära saates ütlesin, et siis pole vajagi masinat tuua, kui seal midagi teha pole. Hiljem sai ta oma veast aru ja üritas masinat tuua remonti minu pakutud hinnaga. Vastasin: "See rong läks nüüd minema". Keeldusin isegi suurema hinnapakkumise peale. Viis siis mees masina teise kohta, aga ka seal jäi masina remont katki. Paluti lihtsalt juppideks võetud masin ära viia. Mis seal toimus, ei tea. Ju püüdis kunde jälle selgeks teha niigi selgeid asju.
Rääkisime hiljem selle mehega asjad lahti. Tal polnud lihtsalt ettekujutust, kui palju tööd ikkagi nõuab selline aretamine.
Tojootadega ongi asi lihtsam. Tullakse remonditakse jupikaupa. Konkreetne tööaeg ja konkreetne summa - mõlemad osapooled rahul.