Pildimäng edasijõudnutele. Mis on õige ja mis on vale.

Tundub et kõik magavad või on tehnika siin nii igav et ei vaevuta detailidesse laskuma.
Küsimus oli püstitatud selleks et aru saada, kas neid rattaid tasub hoida tervikuna või osistada ja siis Kurtna laadale tassida? Kuna ma ei ole nende puhul peenem asjatundja siis ma ei tea kõiki peensusi. Mis on õiged detailid küljes ja mis ei ole. Kui palju on tervikuna asi väärt ja kui palju on ta väärt arvestades valesid juppe mida on aastatega juurde tekkinud.

Ei taha ka omanikke nö pügada: Samas kuna neid pakuti mulle, siis ei taha ka üle maksta.

Selle tõttu küsisingi, mis on õiged asjad ja mis on valed asjad rataste küljes.

Vähemasti Muraveile on huviline olemas. Wink

http://www.motoristiklubi.eu  : pidevas sisu lisamises tegemistest.
Auto on vaid tagaveoline, ülejäänud on ostukärud!
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Pildimäng edasijõudnutele. Mis on õige ja mis on vale. - Autor: ryblik1 - 13-06-2013, 17:53 PM
RE: Pildimäng edasijõudnutele. Mis on õige ja mis on vale. - Autor: muska71 - 13-06-2013, 19:24 PM
RE: Pildimäng edasijõudnutele. Mis on õige ja mis on vale. - Autor: kopraonu - 13-06-2013, 19:45 PM
RE: Pildimäng edasijõudnutele. Mis on õige ja mis on vale. - Autor: ryblik1 - 16-06-2013, 12:07 PM
RE: Pildimäng edasijõudnutele. Mis on õige ja mis on vale. - Autor: willem - 16-06-2013, 15:35 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne