17-06-2013, 09:24 AM
(17-06-2013, 09:11 AM)Basilio Kirjutas: Kui klient on mõistlik, ei ole kliendi juuresolek sugugi probleem, aga tavalised sellised saavad aru, et segavad töömeest ja lähevad eemale.
Mul on aastaid tagasi olnud selline tööots,et kutsuti appi T-16 remontima. Peremees ka usinasti ümber traktori jalutamas ja õpetamas. Väike viinuski ka sees ja..... Kuna peremees keeras ise asja vussi ei jäänud ta ka kitsiks õpetamisega. Kuna abis oli veel üks asjalik naabrimees,kes esialgu vaatas pealt .....ja ei ütelnud midagi. Siis järsku kargas tal hing täis ja ütles:"T..a,ise kutsusid sõbra appi(minu),kurat jäta mees rahule,mine .... n....mõnda eite ja lase inimesel tööd teha ,ära sega!" No jutt oli midagi sellist aga kahjuks ei suuda minu jutt edasi anda tolle hetke võlu,meeste näoilmeid ja kõike seda olukorda......seda kino oleks pidanud nägema kohapeal,sest ütleja välimus,nägu ja olukord oleks igal mehel naerukrambid tekitanud.... Aga raske on inimest aidata,kui ta palub ennast aidata ja samal ajal ka takistab.......seda on elus mõned korrad ette tulnud.