19-06-2013, 01:33 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-06-2013, 01:34 AM ja muutjaks oli viplala.)
(18-06-2013, 17:11 PM)indreksirk Kirjutas: Tere
...
Lugupidamisega
Indrek Sirk
indrek.sirk@mail.ee
5136991
Tere
Ma ei hakka ennast siinkohal tutvustama, kuna selleks puudub vajadus ja tahe. Küll aga ma võin seda teha, kui kellelgi tekib soov mu isikuga tuttavaks saada. Sellisel juhul on PS abiks. Tegemist siis tavalise meite elu-oluga. Ei taha lihtsalt kuulsaks saada

Ma lugesin selle kirjutise läbi ja olen sellega enamjaolt ka nõus, sest sealt välja tulevad põhimõtted on ju üldjoontes õiged ja üllad. Kuid...
Mulle jääb ikkagi arusaamatuks, miks pannakse tarbijale peale kohustusi, mille najal kindlustusfirmad oma kasumit teenivad?
Kui uue süsteemi põhimõte on vanade romude registrist ära saamine, siis peaks ju kergendama nn. täielikku registrist kustutamise võimalust.
Kui palju autosid on praegu ARK registris, kuna neid ei saa lihtsalt arvelt maha? See kuidas lasnamäe korrusmaja ees olevat autot tuuakse näiteks, on ju üllas aga tegelik seis on see, et väga paljude inimeste arvel on autod, mis on sinna lihtsalt jäänud mingist ajast. See võis olla enne, kui need üllad seadused kehtima hakkasid ja autod emexisse rändasid lihtsalt niisama.
Põhjendus, et me jebime teie ajusid, ajutise reg eemaldamisega, tehes seda iga 24 kuu pärast, ikka uuesti ja uuesti, on ju ka ajuvaba. Miks ma pean iga 24 kuu pärast uuesti oma autot ajutiselt arvelt maha hakkama võtma? Kui ma masina juba korra olen maha arvelt võtnud, las ta olla siis. Ja kui täielik reg kustutamine oleks kergendatud, siis olekski kõik ok.
Ja viimaseks. Miks pean mina järsku hakkama arvet pidama oma autode, õigeaegse ajutise reg. kustutamise eest. Maailma kõige lihtsam teema. Kindlustuse leping kaotab kehtivuse... tulevad meeldetuletused... auto läheb automaatselt kuid ajutiselt, arvelt maha. Kui jään vahele juba peale seda, saan ka karistada vastavalt. Mitte ei hakata mult raha nöörima rikkumise eest, mida ma veel sooritanud ei ole.
Kõik need punktid oleksid lihtsalt teostatavad ja täiesti normaalne inimestele vastutulek.
Mitte midagi ei muutuks peale selle, et need kes teenivad, peaksid tegema mõne lisa liigutuse ja need kes maksavad, maksaksid asja eest mida nad tarbivad. Lihtne.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!