19-06-2013, 14:37 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-06-2013, 14:58 PM ja muutjaks oli ryblik1.)
(17-06-2013, 13:25 PM)Marko Kirjutas: Saatsin hr Riisalule kirja. Nüüd jääb üle ainult oodata.
Tema eriti ei viitsi vastata. Kirjad on juba ammu saadetud.
Ma ei etagi nüüd.
Tegelikult peaks riigikogu vastuvõtma sellise ROMUAMNESTIA seaduse mis võimaldab omanikel kaotada kõik need fantoomautod mis paberil on ja tegelikult ei ole.
See nõuab küll ressurssi aga mõned ametnikud registris tuleks selle epale tööle panna ja nad õigustavd natuke rohkem oma istuvat palka.
hea et hr Sirk võttis kokku teema.
Mulle käib ka seadus vastukarva. Kuid nagu ma olen aru saanud siis ainus lootus ongi oma paberihunnik kokku panna, iga aasta teha kõigile 1 päevaks kindlustus või midagi odavamat ja orja kombel seda sunnismaisust edasi kanda.
Probleemi olemuseks on hoopis juhid kes ei adu et ilma kindlustuseta pole sul liiklusesse asja. Kuid neid süüdimatuid jagub, sest karistuspoliitika on liiga leebe.
TÜV on selline asi et on mul ka juhtunud et mõnel on otsa saanud ja mõni harv kord sõidetud. Kuid see pole see. Ilma kindlustuseta sõidule tuleks määrata nii räme trahv et keegi ei julgeks mõeldagi ilma kindlustuseta sõitma minemisele. Loogiline on et paar päeva unustamist, mis ei oleks sissekujunenud muster, tuleks teha halastus ja hoiatus. mitte trahv.
Kuid mina olen ka omad kirjad ja küsimused esitanud ja vastusi mitte saanud, kisa on tehtud palju. Eks näis mida siis sealt toompealt lumpenile kaela kallatakse, kas virtsa või vett.....
http://www.motoristiklubi.eu : pidevas sisu lisamises tegemistest.
Auto on vaid tagaveoline, ülejäänud on ostukärud!