02-07-2013, 10:05 AM
(02-07-2013, 09:20 AM)maitus Kirjutas: Pean siia midagi ka vahepeal üles panema, et ei arvataks, et "Marta" on järjekordne algaja surnult sündinud projektJust-just! Magate, te loodritest "kuliibinid" ja muhvigi ei liiguta! Ega te üldse oma tööd ei tee, ainult magate oma projekti otsas ja viili kätte võtta ei viitsi!. Asi ikka liigub, aga tõsi- visalt
.
Kogemus näitab, et kui tegijal on käed-jalad tööd täis, siis on hobi see, mis kannatab...
(02-07-2013, 09:20 AM)maitus Kirjutas: Ära tuleks kindlasti märkida, et palju Marta nänni on kas saadud otseselt tehnikaguru Tifti käest või kaudselt tema abigaMis "kuuru" nüüd mina ikka olen, see nimetus eeldab teadmisi ja kogemusi, mul neid näpuotsaga, aga aitan ikke hää meelega, kui saan..
Eriti hää meel on abistada neid, kes midagi ka teevad ja on näha, et abi lihtsalt liiva ei jookse. Olgu see tegemine siis aastatepikkune või nädala töö
. Mõtlen siin tasapisi, et venelastel on "kuliibinid" (meil kasutatakse halvustavas versioonis miskipärast), kuidas selliseid veidraid vennikesi mujal maailmas nimetatakse? Kuidas neid Eestis nimetada võiks? Et oleks aru saada - vot see on isetegija-iseehitaja, kes nuputab masinaid, liikureid, seadmeid ja valmistab jne? Poldiväänaja? Metallikeeraja? Masinameister? Mida veel?