13-07-2013, 08:06 AM
(12-07-2013, 23:20 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Eraomand on püha ja puutumatu! Ükski riigimats ei tule mulle ette kirjutama,et mida ma oma autoga teen ja kuidas teen. Kui tahan,teen osadeks,kui tahan,teen aiatraktori,kui tahan valan betooni.Täiesti nõus. Mis õigus on kellelgi minu isikliku vara üle otsustada...ja mismoodi minu auto üldse jääde on kui ma selle osi kasutan. Jääde on see mis visatakse minema ja kui need on keskonnaohtlikud, siis need JÄÄTMED on OHTLIKUD JÄÄTMED- niikaua kui need detailid on praktilises kasutuses, ei ole need jäätmed ja jäätmeseaduse alla ei lähe. Kui auto osadeks võtta, siis ei ole need ka kokkuvõttes enam auto, vaid osad ja - JÄÄTMETEST- kui sellistest ei saa juttugi olla. Vastasel juhul ei tohiks ka romulad neid osi müüa- kuidas nad võvad müüa ohtlikke jäätmehid ?????
Enamusele rahvale kahjulike ja ahistavate otsuste ja seaduste tegemine on riigivastane tegevus!

Ma arvan, et selle geissi võiks isegi kohtus võita kui hästi seadustesse süveneda. Põhiseadusega pähe, nagu Margus Lepa ütles ja kogu lugu- pisemad seadused põhiseaduse vastu ei saa. Minu vara kuulub mulle ja teen sellega mis tahan.