26-07-2013, 00:44 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-07-2013, 00:48 AM ja muutjaks oli maitus.)
(25-07-2013, 22:42 PM)runts Kirjutas: Ma inverter traadikat mõtlesingi.
Kuidas see traadikas plekki keevitab ja kui suure elektroodiiga see kannatab keevitada- mul puudub sellise keevitusega kogemus ja tundmatu asi tekitab ikka kahtlusi? Ei tahaks ju ämbrisse ka asuda
. Minu olemasolev keevitus keevitab mida iganes- olen ikka väga paksu materjali keevitanud ja ei ole probleemi..(25-07-2013, 18:55 PM)Tift Kirjutas: Kui raha kotiga selgas siis tiri või ise viis traati majja, osta inverter ja genekas kah veel lisaks. Keegi teine sinu eest ei otsusta, loe oma pennid üle ja vahel saabki asi selgeks.Asi ongi selles, et rahakott ei ole kaugeltki puuga selgas ja EE tahab hirmsat hinda. Alajaam ongi nö aia taga ja kaabelgi maja külge veetud. Tuleks ainult paigaldada kapp ja ülejäänud kaabli sooned ära ühendada. Uurisin veel ka seda kas kuidagi 220 voolule ei saa ühendada...no ei ole seal sellist võimalust. On ju juhe ja pistik ja ei mingeid lüliteid rohkem kui voolutugevuse ja traadijooksu omad. Vaevalt, et seest midagi ümber saab lülitada. Kui selline võimalus peaks olema, siis peaks ikka väljapool ka lüliti olema.
Tuleks aga selle küsimuse juurde tagasi, et kas 5.5 KW selle keevituse ära toidab ??? Hetkel on olemas ainult sõber Tifti arvamus saunas kuuldud jutu põhjal, et toidab küll
. Ehk on siiski mõnel kogemus sellise asjaga või annab keegi head nõu kelle käest- või millisest foorumist küsida ?Tänud vastajatele