26-07-2013, 07:57 AM
Viimane kord sattusin "kutsikaga" autot vedades politsei otsa tartu-tallinn trassil. Siis oli pöhjuseks minu soov teistele autodele mitte jalgu jääda ja rongi tekitada ja nii ma lasingi 90kmh seal röömsalt.
Seadusesilm rääkis mulle pikalt-laialt mis ma köik valesti tegin, ja neid asju ikka leidus-veetaval autol ei pölenud ohutuled(meelega olin pargid peale keeranud et vähem tähelepanu ärataks), kutsikal olid mingi tähtsad helkurid puudu, kiirus niikuinii, ja mu enda autol puudus riigi tunnusmärk.
Aga ei maininud keegi poole sönagagi et kindlustust on vaja veetaval autol.
See muidugi ei tähenda et nii ongi öige, sest ka liikluspolitseil on eeskirjadest suht lünklikud arusaamad kohati.
Seadusesilm rääkis mulle pikalt-laialt mis ma köik valesti tegin, ja neid asju ikka leidus-veetaval autol ei pölenud ohutuled(meelega olin pargid peale keeranud et vähem tähelepanu ärataks), kutsikal olid mingi tähtsad helkurid puudu, kiirus niikuinii, ja mu enda autol puudus riigi tunnusmärk.
Aga ei maininud keegi poole sönagagi et kindlustust on vaja veetaval autol.
See muidugi ei tähenda et nii ongi öige, sest ka liikluspolitseil on eeskirjadest suht lünklikud arusaamad kohati.
Karateturbo-kolm purki ja tigu