31-07-2013, 10:56 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 31-07-2013, 11:01 AM ja muutjaks oli Maccaroni.)
(31-07-2013, 00:12 AM)Kombimiis Kirjutas: "Vitsad karterisse" ideega pole mänginud?
Olen. Mul oli isegi mahatreitud vänt ja vitsad, mis läksid omal ajal vana masinaga sõbrale kaasa. Vänt oli paar senti maha treitud ja alumiiniumvitsad selle järgi. Mahatreimisega läksid tasakaalustusaugud ka maha ja tegelikult oleks pidanud kepsude juurest vajaliku massi uuesti välja puurima ja kuna niikaugele ei jõudnud, siis jäigi endal see ära proovimata. Ühel mu sõbral küll oli selline mootor 80-ndatel, aga see ei käinud madalatel üldse, kuid suurematel pööretel oli üsna metsik. Vibratsioon oli ebameeldiv kaasnähtus, ja ehk seetõttu ei hakanud ma oma mootorisse sellisel kujul sellist vänta toppimagi. Nii ta tookord jäi ja täna seda ei kaalugi.
Pmst on ka praegune maksimum 8500RPM piisav ja kui mõistlikult mootoriga ringi käia, siis võiks mootor ka kesta.
Kui jõudu juurde tahta, siis kõige loogilisem oleks väljalaskega tegeleda. Nt. algatuseks kasvõi 640 sportresokad ära proovida või ise arvutada ja oma maitse järgi teha lasta. Teine mõistlik variant oleks sisselase algatuseks 32mm Mikuni peale ehitada. Sealt samm edasi oleks veel Reedvalve või üldse pütid eraldi 2 karpa peale teha, aga viimane jutt on nii suur töö ja aretamine, et isegi ei plaani seda...
================================
Jawa 350-634, Suzuki RGV 250 Gamma, Vespa ET-4 125, MB 280SL (R107)