06-08-2013, 08:44 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-08-2013, 08:45 AM ja muutjaks oli Basilio.)
Basilioks ristis mu üks kunagine töökaaslane. Kandsin siis massist eristumiseks pisikesi ümmarguste klaasidega musti päikeseprille. Koos "moosivarga naeratusega" olevat need mulle andnud sarnasuse vastava tegelasega veneaegsest "Buratino" filmist. Aasta võis siis olla 1998 vms. Selles tutvusringkonnas olen siiani Basilio. Olen sama nime all ringi hõljunud ka mujal netis.
Vapiloomaks on mul paks ja laisk, poolemeetrise naeratusega madratsitriibuline kõuts, kelle pilti varem ka siin avatarina pruukisin. Kuna üheltmaalt tabas avatare ikaldus ja hakati nõudma, et pildil peab olema kujutatud ainult (vana)tehnika, siis loobusin. Kui ma ei saa panna avatariks enda soovitud pilti, siis ärgu parem olgugi!
Vapiloomaks on mul paks ja laisk, poolemeetrise naeratusega madratsitriibuline kõuts, kelle pilti varem ka siin avatarina pruukisin. Kuna üheltmaalt tabas avatare ikaldus ja hakati nõudma, et pildil peab olema kujutatud ainult (vana)tehnika, siis loobusin. Kui ma ei saa panna avatariks enda soovitud pilti, siis ärgu parem olgugi!
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.