18-08-2013, 16:47 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-08-2013, 17:26 PM ja muutjaks oli Armex.)
Aitäh kõigile.eriti kassile
.See teema oleks sobinud rohkem motokuuri ja just mölamaffiasse.Nalja tuleb teha muidu elu mõtetu ja loll ,mitte alati .Mitte alatil,siis küsida veel tegelikult tomunud ürituse kohta ma ei saa siis tõsist juttu rääkida kui kassi teema lihtsalt ..........nali.
Ise ootan resikaaslastest pilte.
See pole kassi nali, see tuleb südamest.
Arno Teie reisikaaslane

Ise ootan resikaaslastest pilte.
(05-08-2013, 23:00 PM)ProZ. Kirjutas: Mis ma oskan kosta: teinekordki Arnoga koos üritusele, sest tegemist on toreda teekaaslase ja toanaabriga, võidumehe pluss super karikapeo korraldajaga! Pihlakakonjaki ja suitsukala all oli laud lookas ning viisa kasutasime tõesti ära algusest lõpuni:-) Ja võistlusel osalemise ja jälgimise järel võib väita: karikas anti õigele mehele! Palju õnne veelkord! :-)Aitäh. Veel kord äitäh,nii tundmatu perekonnaga ühestoas.. AGA ma hoiatasin et nosrkan ja veel kõvasti kuigi keegi veel aga mitte nii tummiselt.Võin veel öelda et väga hea tiim meil olenevalt vanuse erinevusest ja see väike vahest ka natuke jonnakas(mitte minuga( tulevane tsiklimees tihti tuli ja võttis käest kinni ja nii me koos kõndisime sellel ühelkolmandikul planeedil
See pole kassi nali, see tuleb südamest.
Arno Teie reisikaaslane