22-08-2013, 19:25 PM
(22-08-2013, 17:42 PM)Tift Kirjutas:(22-08-2013, 16:55 PM)maitus Kirjutas: Huvitav, kas oleks siis lootust, et tähtede K ja D puhul ei lööks nii lihtsalt kaitsmeid välja ?Tead sa...kas see "kaitse" on sul nii-öelda "peakilbis"? Kui mitte, siis tõmba aparaadi juurde juhe otse peakilbist, ilma vahepealsete automaatideta. Mul oli seuke probleem, pärast "pead" oli veel üks väiksem, vahetasin välja sel teel, et võtsin üldse vahelt välja.
Üks abiks asi on sul veel see, et kui sul on peakaitse liiga nõrk, siis vahest olekski õigem see 5 A lihtsalt juurde osta, pannakse teine peakaitse ja ongi su "peavalu" lahendet.
.. kui see asi EE-ga nii lihtne oleks. Ma ei imestaks kui see 5 amprit jälle 500 euri maksma läheb..
. Alajaamani on poolteist postivahet ja küsiti ju kahe faasi eest 1200+ettenägematud kulud.....Üks EE mees käis liine kontrollimas ja tegi suured silmad kui seda hinda kuulis ja ei saanud ka aru mille eest niipalju küsitakse. Vajaliku soontearvuga kaabel jookseb ka alajaamast maja külge juba.Mul on jah see kaitse kilbis peale peakaitset. Mis oleks aga siis kui selle vehelt ärajätmise asemel lihtsalt tugevema kaitsme teiseks kaitsmeks paneksin või sinna hoopis tüki vaske sisse suruksin ... teeks ju nagu sama välja või ? Ja kui siis peakaitsme välja lööb, siis on selge, et ei toida ära....

.