12-09-2013, 08:32 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 12-09-2013, 08:42 AM ja muutjaks oli maitus.)
(12-09-2013, 07:39 AM)Tift Kirjutas: Kuni taguots kerkib.... Noo siis peap sul seal kopa sees vai otsas tonn olema. ja seda sa sinna sisse ei võta eales. Võrdluseks - minu mäletamist mööda on RS-09 kunni tõstevõime 300 kilo. Egas ma pölegi ööld, et see sild Volga oma on, ma ütlen, et seal all olid volga velgedel rehvid. Selle silla ma sain isand Kapten-i käest, vahest teab tema täpsemalt...kuigi mulle ta ei rääkind muud miskit selle asja ajaloost. Vahest on see tallegi teadmataPean jah selle paagi anatoomia omale selgeks tegema kõigepealt- aga tegelikult on ju plaanis õlipaak raami sisse teha ja selle paagi küljest saab ehk lihtsalt midagi ära kasutada. Nii, et kui see paak mõnele nokitsejale meeldib, siis olen lahkesti nõus selle vajaolevate punnide, filtri ja torujuppide vastu välja vahetama.. paak on ju hea kuju ja suurusega, näeb üsna uus välja ja kahju oleks lõhkuda.

Lootus on, et kevadel saab hakata maakive kokku tassima ja pool tonni läheb vast lahedasti esilaadurisse. Kindlasti seab ka omad piirid raskusele ka see, et kui korraga palju ahmata, siis kipub tagarataste haardetegur ära kaduma enne kui tagumik päris õhku hakkab tõusma- seda eriti tagurpidi sõites. See RS- 09 on ju ka igavene pikk udja võrreldes selle esilaaduriga, mis Martale tuleb....arvata võib, et selline palju ei tõsta...
Eks ma selle Volga silla kohepealt natuke ilkusin..
- täna lähen ühe mehe juurde kes rehvide ja velgedega leiba teenib ja võtan ühe sillapoole kaasa. Kui sealt abi ei saa, siis pöördun isand Kapteni poole...ehk õnnestub vähemalt silla sugupuu kindlaks teha. Üks kohalik sell siin, kellel kodus 2 T40-t on, arvas, et selline sild kannatab mida iganes....olgu tal õigus- aamen
.(12-09-2013, 08:18 AM)raulex Kirjutas: Kui Volga veljed sobivad, siis peaks ka Uaz velg sobima.See on kasulik info- ma isegi tean kus üks Uaz buss oma romulateekonda ootab. Kui need veljed kannatavad poolteist tonni sellise kiiruse juures, siis võib põka juures vastupidamise peale mitte mõelda enam
Ametlikult kannatab poolteist tonni silla kohta (90 km/h), reaalselt oluliselt rohkem.
...(12-09-2013, 08:23 AM)hellrix Kirjutas: Tagasivool on tõesti ülemine. Kuna Sul tuleb jagaja (53-el seda ju pole) siis võid selle klapinduse ära jätta. Muidu pead ju ühe vooliku lisaks vedama tagasivoolu jaoks.Sellel lisavoolikul ei ole vast jah muud mõtet kui peavalu tekitamine
ja sellist toruga kaant ei ole vast kuigi keeruline ka omal valmis teha..

.