13-09-2013, 15:49 PM
(13-09-2013, 14:25 PM)v6sa Kirjutas: Kannatab, kannatab.No ma ei tea, võib-olla annabki, aga ma ei usu eriti. 53-e raam on ju tegelikut otstest kitsas ja läheb siis libamisi keskosa suunas laiemaks. Täpselt nagu loodud laaduri noole jaoks- keskelt jääb lai ja otstest kitsas. ja ega lahtist U- kohta ju palju ei jää. Otstesse tuleb ju niikuinii plaadid panna, et liigendid teha ja keskele samuti kahelt poolt plaadid, kuhu vahele silinder kinnitub...Lihtsalt sama jäikuse annab umbes kaks korda kergem nelikant välja.
Neljakandilise toru puhul tundub mulle kahtlane, et kas selle "pleki" keevtused vastu peavad. Kui aga teha juba paksema seinaga torust, siis ei tule asi enam sugugi kergem kui 53-e raamist, sest see toru ei lähe otstest kitsamaks nagu see gaz-i raam.
(13-09-2013, 14:25 PM)v6sa Kirjutas: Kontrolli siis oma mudeli puhul ka vastukaalu vajadust. Volga veljele julgeks pakkuda maksimaalseks sillakaaluks 2 t eeldusel, et seal on mingi tummisem rehv peal.Mida Sa vastukaalu all mõtled ? Kui mõtled neid vastukaale, mis tagumikku maas hoiaks kui kooram raskeks läheb, siis neid ma ei kasuta- ei julge ..
. See sillaraisk ei pruugi vastu pidada- võin ju tiiru rohkem teha ja ei pea lõhkuma- kuhu mul kiiret 
Mul on lootus saada Uaz-i veljed ja veljerõngas tuleb vast ikkagi Multicari oma, Uazikult ainult sisud. Sisu tuleb küll keevitada paika nii, et jääb veljeäärega suht tasa, et silda mitte liiga nõrgaks teha ja see võib probleem olla velje tugevuse juures...

Lihtsalt sama jäikuse annab umbes kaks korda kergem nelikant välja.