30-09-2013, 21:18 PM
Me võime sulle rääkida siin ühte ja teist, tegelikult soojalt soovitan mõne keevitaja juhendamisel alguses ikkagi proovida. Ja ära unusta, et keevitajaks õpitakse terve elu!
Kui tahad ikkagi ise proovida, siis paned atsetüleeni põlema, siis keerad hapnikku juurde niikaua, kuni "saba" ära kaob, võtad plekist u 2x jämedama traadi ja hakkad kokku sulatama. Tuli peida traadi taha ära, nii on aukude tekkimise võimalus oluliselt väiksem.
Palun näkku mitte lüüa, olen iseõppija.
Kui tahad ikkagi ise proovida, siis paned atsetüleeni põlema, siis keerad hapnikku juurde niikaua, kuni "saba" ära kaob, võtad plekist u 2x jämedama traadi ja hakkad kokku sulatama. Tuli peida traadi taha ära, nii on aukude tekkimise võimalus oluliselt väiksem.
Palun näkku mitte lüüa, olen iseõppija.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.