01-10-2013, 10:54 AM
(01-10-2013, 10:07 AM)v6sa Kirjutas: Mootorikinnituse padjad ees on vajalikud jõuülekande (mille jätkuks mootor on) ja esipoolraamide omavahelise elamise võimaldamiseks.No nii ma sellest aru saingi, aga ei osanud nii kenasti sõnastada

(01-10-2013, 10:07 AM)v6sa Kirjutas: Martal ilmselt 3suunalise vedrustusega istet ei tule ja kahesuunaliselt vedrutama pole ka midagi panna, kuna kabiini ei tule..Kabiini ei tule, kuigi mingi teisaldatav presendist varikatus on plaanis küll, aga istmekinnituse saan ju patjadele panna, amordika istme alla ja padja saab ka lisaks tagumiku alla sättida
Või?

Mulle teeb aga rohkem muret see, et kas mootoriblokk jäiga ühenduse puhul kinnituskohtadest vastu peab ? Ma ei arva ka seda, et mingi kõigutamine seal midagi ära peks lõhkuma- pigem just seesama vibratsioon...kui nüüd paar tarka meest mulle ütleks, et see vibra neid ühendusi ei lõhu, siis teeksin kindlasti ilma patjadeta.
Selline mõte ka, kuna jõuülekanne mootorist reduktorini on ka üsna pikk ja massiivne ja kinnitused asuvad just nende küljes, siis patjade puhul tekiks kindlasti ka nende sõlmede vahel paras väändemoment, mis just eriti hästi reduktori kinnituspoltidele ei mõjuks. Ilma patjadeta ehk sellist hirmu ei oleks...või peaks ka raami väänet kartma ???