10-10-2013, 13:02 PM
(09-10-2013, 23:50 PM)kalacompany Kirjutas: Jälle mölisete ja vingute
Mina ka lunastasin pileti ja viibisin objektil 45 minutit kuni saavutasin kontakti k
Kassiga kellega olime juba eelnevalt diili teinud. Kuigi mina polnud kaupa näinud ja tema raha ka mitte
Pildid ja kogu teema ksf. Kass poolt saadud varuosadest saavad peagi avalikuks.
Miks siis kohe avalikustada?

Üldse läka see tehingu sooritamine nihu, oleksin võinud kauba üle aia visata ja pärast Sinu visatud teepakid ja suitsud vaikselt pimedas üles korjata, poleks olnudki piletit lunastada vaja, aga läks nagu läks...Aga oleksid platsil ringi tuianud, vb oleksid näinud, et lätlased müüsid M-i tagatulesid 40.- tükk, värvitud ja puha ning vb isegi seda, kui ksf! Armex müüs ilusa komplektse (pesadega) vanatüübi M-i esitule reflektori kellelegi 10.- eest (imestasin, et mis nüüd lahti, et Arno nii odavalt selliseid ilusaid asju müüb, kas on vanaks jäänud või vastupidi, teine noorus peale tulnud?)
Kurtnas/Tagadil olen ka vist kõik korrad käinud, seekord ostsin ksf! Talupojalt K58 sadula pika tingimise peale 10 € eest, Toomas tahtis muidu anda, mina pakkusin 20.- aga saime ikkagi kokkuleppele, kusjuures valetasin küsimuse peale, et kas seda on mul vaja täiesti külmavereliselt ja süüdimatult - jah, on väga vaja!
See laada või R-päeva üle kurtmine käib ka viimaste aastatega regulaarselt, käiatakse ja käiatakse, aetakse mulli, parem tehke veel üks uus mutipüüdmise teema enne, kui maa jäässe läheb!