15-10-2013, 23:43 PM
No ma ei tea.. kõik tunduvad siin ühel meelel olema, nii et lausa hirm oma sõna sekka öelda. Minu mõte on aga see, et miks mul peab mingi kola hoovis vedelema kui mul endal seda ilmaski vaja ei ole.... kas mul peaks olema kahju või kade meel selle üle, et mõni omale asja saab mis talle rõõmu valmistab ??? Kui tunnen inimest ja tean, et tõsine tehnikamees on ja tahab taastada, siis annan kasvõi niisama. Kui aga võõras, siis on ka selge, et kui inimene maksab vanaraua hinna, siis ei hakka ta seda asja ka koske tassima- ta jääks ju kahjumisse nii või naa...kui aga müüb osadeks, siis las teenib, mina ju seda tegema poleks hakanud ja ju nende osade arvel jälle mingi vrakk elu sisse saab.
Oma Audi 100 -ja lasin just nii ära viia, et tulid mingid rullnokad ja küsisid.. ütlesin, et olgu nad poole tunni pärast siit kadunud ja auto ka..
, Hinna suhtes prooviti küll kaubelda, aga siis ütlesin, et olgu hoovipealt kadunud poole minutiga aga ilma autota
....laoti raha peaopeale ja läinud see asi mul oligi. Isegi käima läks. Numbrid kruttisin muidugi küljest ära ja paprimajandus jäi ka minu kätte. Tol ajal sai veel lihtsalt arvelt maha ka võtta, nii , et mingeid lammutustõendeid polnud vaja. Hoov lage ja polnud vaja autot lahti lammutada, et raua eest rohkem raha saada ja ka trantsport jäi ära ja lastel rõõmu kui palju..
.
Oma Audi 100 -ja lasin just nii ära viia, et tulid mingid rullnokad ja küsisid.. ütlesin, et olgu nad poole tunni pärast siit kadunud ja auto ka..