16-10-2013, 09:16 AM
Kirjutan siis ka paar sõna.
Üldiselt olen ka selline tüüp, les ei taha müüa ei kaaskodanikele ega vanarauaplatsile
- sealt koju vedama aga olen varmas(äkki läheb ju vaja
).
Mul ka hoovis teepeale mõni VAZ näha ning pärimas on ka käidud, siiani pole müünud. Vahetanud aga küll - alles paar kuud tagasi tuli üks kohalik, et näe Sul seisab siks siin, et tal mootorit vaja aiatraktorile - vana küpse. Küsis palju või mis vastu tahan - vastu sain vana jawa vraki millel korralikud esiamordi kroomtorud ning korralik joodikujalg(mitte seisuhark). Kiloga ma ju kaotasin aga üldkokkuvõttes mõlemad rahul - temal jälle toimiv trakats ning minul kuuris seisev "kola"
. Aga näe ma ei müünud.
Mõne asja olen ka niisama ära andnud, kuid seda kõikse väärsema vastu - tänu. Mõnele mehele ei anna ka mitmekordse kilo hinna eest, põhimõtte pärast.
Ats.
Üldiselt olen ka selline tüüp, les ei taha müüa ei kaaskodanikele ega vanarauaplatsile
- sealt koju vedama aga olen varmas(äkki läheb ju vaja
).Mul ka hoovis teepeale mõni VAZ näha ning pärimas on ka käidud, siiani pole müünud. Vahetanud aga küll - alles paar kuud tagasi tuli üks kohalik, et näe Sul seisab siks siin, et tal mootorit vaja aiatraktorile - vana küpse. Küsis palju või mis vastu tahan - vastu sain vana jawa vraki millel korralikud esiamordi kroomtorud ning korralik joodikujalg(mitte seisuhark). Kiloga ma ju kaotasin aga üldkokkuvõttes mõlemad rahul - temal jälle toimiv trakats ning minul kuuris seisev "kola"
. Aga näe ma ei müünud.Mõne asja olen ka niisama ära andnud, kuid seda kõikse väärsema vastu - tänu. Mõnele mehele ei anna ka mitmekordse kilo hinna eest, põhimõtte pärast.
Ats.