17-10-2013, 11:13 AM
(16-10-2013, 18:57 PM)maitus Kirjutas:(16-10-2013, 16:04 PM)saarrand Kirjutas: Kas said mõõdud?Sain jah, aga kuna sinupoolne info ja aktiivsus puudus ja hinnast ei tea ka midagi, kuigi küsisin ja ei osanud arvata kui kaua selle kõigega aega võib minna, siis tegin ka teise velje valmis ja läheb loosi see sild mis mul olemas on.
Ega ma sind milleski ei süüdista, saan aru, et kiire aeg, aga sama ka siin, kogu ehitus seisis selle silla taga aga tahaks jõuda veel soojemate ilmadega üht-teist ära teha. Keevitan sellele olemasolevale mõned tugevdused külge ja loodan, et peab vastu...
. Tänud sellegipoolest, ega selline väärt sild sul seisma ei jää kui siin välja pakud
.
Jah, pean selles osas tõesti vabandama. Olen nädala sees koguaeg nn riigitööl ja hetkel lähevad kõik vabad hetked põllutöödele. Ja nagu ikka kiirel ajal, läheb midagi katki ja asjad jäävad veelgi venima. Kui mingi hetk ikkagi vajadus selle silla järele tekib, siis anna julgelt teada. Ega ma teda otseselt kellelgi pakkuma ilmselt ei hakka, kombain veel suhtkoht komplektne. Edu!
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170

. Keevitan sellele olemasolevale mõned tugevdused külge ja loodan, et peab vastu...