03-11-2013, 15:05 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-11-2013, 15:07 PM ja muutjaks oli Jesper.)
(02-11-2013, 16:40 PM)olli Kirjutas: 1) E kategooria puudub. Seaduses on väga selgelt öeldud, et B kategooria sõiduki puhul ei tohi haagise registrimass ületada veduki tühimassi ning registrimasside summa ei tohi ületada 3500kg (4250kg B96 puhul). Siin polegi ju vaielda midagi. Politsei lähtub seadusest ja Sina seda rikkusid.
See on natuke vananenud info, see veduri tühimass ei mängi juba mitu aastat mingit rolli. Näiteks mul on Volvo 850, mille täismass on 1970kg ja lubatud haagis 1600kg, ehk siis ma saan vedada kuni 1530kg täismassiga haagist ilma E-katita.
Praktilised kogemused näitavad, et see piir on seadusandja poolt tegelikult päris hästi valitud, sest kui ma suvel sellise treileri sappa riputasin, sinna auto peale ajasin ja Tallinnast Audrusse sõitsin, siis alguses olid sõrmenukid valged ja tagumik krampis

Suurem probleem kui BE kat on veduriks sobiva auto leidmine, ma töötasin ikka päris tükk aega et leida selline mudel kus lubatud käru mass on piisavalt suur aga auto ise on veel enamvähem inimlike mõõtmete ja tarbimisomadustega. Mingi liikuva kultuurimajaga päevast päeva linnas ukerdada selleks et paar nädalavahetust aastas käruga sõita on jabur.
Muuseas BE kati tegemise poolt on veel üks argument, nimelt me võime siin oma politseid seaduse täitmise eest kiruda küll, aga kohe pärast lõunapiiri ületamist satume me riikidesse kus asi on suurusjärgu võrra hullem. Välismaa numbritega auto, suur käru sabas, välismaa keeles olevatel lubadel on haagise pildi järel kriips - läti politseinikul on seda nähes rõõmupisarad silmas, sõnad suus sassis ja õhtul viib ta oma lapsele uue värvilise mänguasja ja naise restosse sööma. Samal ajal sõidab juriidiliselt korrektne eestlane edasi poole BE kati kursuse hinna võrra vaesemana...