04-11-2013, 12:21 PM
Mul on kogu sellele teemale ainult üks kommentaar. Kui teil on vaja pidevalt midagi vedada (ja tavaliselt tegusal inimesel ikkagi on) ning teil on juba olemas B kategooria, siis taotlege endale C ja E kategooria juhtimisõigus. Kui mõlemad kategooriad on edukalt omandatud, siis kirjutatakse lubadesse tähed BE ja CE. Siis ei ole vaja enam "ekonoomitada" ja teha "piiripealseid" vedusid, kus üks või teine kaal "lõhki läheb" ja autorong on halvasti juhitav vale kaalujaotuse tõttu.
Igasugune koolitus on haridus ja loodetavasti saavad meist selle tulemusena paremad liiklejad. Kunagi küsiti minult üks mõtlemapanev küsimus: "Kas liiklemine on ohtlik?" Ma ei osanud sellele siis vastata, kuid õige vastus on, et LIIKLEMINE EI OLE OHTLIK, KUI KÕIK LIIKLEVAD NII, NAGU ON ETTE NÄHTUD!
Ise olen omandanud ABECEDE kategooriad.
Igasugune koolitus on haridus ja loodetavasti saavad meist selle tulemusena paremad liiklejad. Kunagi küsiti minult üks mõtlemapanev küsimus: "Kas liiklemine on ohtlik?" Ma ei osanud sellele siis vastata, kuid õige vastus on, et LIIKLEMINE EI OLE OHTLIK, KUI KÕIK LIIKLEVAD NII, NAGU ON ETTE NÄHTUD!
Ise olen omandanud ABECEDE kategooriad.
Mis ei tapa, teeb vigaseks!