06-11-2013, 21:11 PM
(06-11-2013, 14:57 PM)Armex Kirjutas: Ei tea ksf Kass pooli asju mis minu varakambris on,ei tea keegi siinpool emajõge ning teinekord ei tea isegi ja kes seal pool on need ei räägi.
Mina kui linnamees ei tegele nende väntatega käsikärudega,mel on ikka trlekter ka olemas,vajutan nuppu ja massin tüütab,väntamine jäägu ikka ääremaa miiste lõbuks.
Kas sinu massinasse soab ka panna näit. väikest bensupaaki,saab ehk tserifukaal puhastust killustikuga teha,muidu seisab sul niisama jõude siis vähemalt asjaeest teine.
Nõukogude aja inimesena ma muidugi lugesin Su vastusest ridade vahelt välja, et ... jah, tõesti, häbi tunnistada, pole mul sellist vajalikku kodumasinat ep mitte!

Aga pole hullu, Sul on vähemalt ju see väike Beljajevi nimeline (kassi)kullast karikas. Mina kui Kevadpealinnamees küll sellisete küsitava väärtusega nõudega ei tegele, mul on roostevabad pannid ja pajad aga asi seegi Sinu jaoks!

Aga Husqvarna masinasse saab muidugi näit. väikese bensupaagi panna, aga see peab ikka tõesti väikene olema, mitte niisama suusoojaks "väike". Too Türile, teen ära! (killustik on olemas!)