10-11-2013, 02:24 AM
(10-11-2013, 01:45 AM)phyl Kirjutas: No aga lihtne test - pistad selle kütte keha kuhugi õli kanistrisse - annad kuuma täpselt sama moodi nagu annaksid mootoris, ja mõõdad temperatuure - mis temp on küttekeha vahetus läheduses ja mis temp on kütte kehast eemal.
Selle lolli testiga peaks olema kõik probleemid läbi katsetatud ja vastused selged.
Soojuse levimine võtab aega , aga ma saan siit teemast aru, et küsimus peaks olema küttepinna vahetus läheduses oleva õli kärssamises, mis minu arust ei kannata kriitikat 2kw'se tenni ja 10l õli juures.
Ma tõesti ei viitsi hakata füüsikalisi arvutusi tegema, seda enam, et ma ei ole selles vallas just kõige teravam pliiats. Ma peaks hakkama mõtlema ja otsima ja arvutama... see paneb mul pea valutama, kuid teatud õpitust tuleneva ning sealt lähtuva loogilise mõttejärje kaudu, olen ma suht kindel, et 2kw tenn, ei tee õlile karteris kurja.
Tegelikult on ju arvutus suht lihtne. Selle suudaks iga füüsikas kodus olev inimene ära rehkendada. Ootame siis, ehk satub mõni siia teemasse
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!