18-11-2013, 14:56 PM
Ostsin oma JUMZi koos 40 aisadest isetehtud aisadega. Muidu head, aga kahjuks munakas mõlemal vaid ühes otsas. Eks oleks ka lihtsamini saanud, aga mul oli võimalik võtta veel ühe 40 aisa otsast mõlema jaoks silmad ning keevitada need aisade otsa. Seejärel sobitasin poes müüdavad munaka remontkomplektid silmadesse. Silmad lasin üle töödelda nii, et komplekti üks kauss põhjale täpselt toetuma jääks. Siis munakas ning keevitusega teine kauss kaaneks munakat toetama. Silmade keevitamiseks faasisin nii aisa kui silma serva mõlemalt küljelt. Keevitasin traadiga mitte otse läbi vedades, aga tahke pidi.
See töö nüüd 3a tagasi tehtud. Olen aisade otsas traktori täisjõu ja inertsiga kõõlunud korduvalt. Nende aisade peal käib ka tõstemast (ok, sellega olen tõstnud max 6-700kg + mast = ~1t). Seni katki küll pole saanud.
See töö nüüd 3a tagasi tehtud. Olen aisade otsas traktori täisjõu ja inertsiga kõõlunud korduvalt. Nende aisade peal käib ka tõstemast (ok, sellega olen tõstnud max 6-700kg + mast = ~1t). Seni katki küll pole saanud.