19-11-2013, 17:44 PM
Siinkohal kutsuks kaasfoorumlasi tõesti korrale! Ei tasu kusagil netis ühtki subjekti nimelisetl verbaalsete fekaalidega üle valada. (kuigi mulle tundub, et tegu on ühe endise Haapsalu miilitsaga...) Mõnel neist võib väga hea meel olla sellest, et saab kohtu kaudu raha teenida/nõuda.
Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida...
Minu raamaturiiulil on üks väljaanne (pildil), mis nagu näha, on just töö käigus kannatada saanud.
Kindlasti on nüüd juba mitmeid uusi määruse muutmise määrusi ilmunud ja seepärast ei pea vajalikuks siinkohal seda üüllitist tsiteerida.
Küll aga saab siit mõned järeldused teha...
Kui vene ajal oli kõik üks GOST ja elu käis selle järgi, siis nüüd tehakse vahet:
enne 1997 a registrisse kantud ja pärast
enne 19XX aastat toodetud ja pärast (ehk nüüd veel 2XXX.a. Ja +)
Lisaks veel
valmistajatehase nõuetele vastavus ja
euronõutele vastavus
Pealegi on need nõuded tootjatehaste ja maade kaupa erinevad ja selleks on välja mõeldud selline kaval asi nagu tüübikinnitus, mida ARK ise teeb. Eesti autopark on ju väga kirju!
Täiesti omaette peatükk on rehvid ja nende märgistus.
Kui nüüd kõiki neid kehtivaid erinõudeid, vastavalt haridusele ja tujule, osavalt kombineerida, siis saabki iga ülevaatuspunkt/ülevaataja neid reegleid omamoodi tõlgendada...
Seepärast soovitakski minna konkreetsesse punkti, kuhu plaan minna ülevatusele ja küsida, mida seal kokreetselt nõutakse ja vajalikuks peetakse.
Ja tuletaks siinkohal veel meelde, et enam pole kohustuslik elukoha/registrijärgse ülevaatuspunkti teenuste tarbimine...
Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida...
Minu raamaturiiulil on üks väljaanne (pildil), mis nagu näha, on just töö käigus kannatada saanud.
Kindlasti on nüüd juba mitmeid uusi määruse muutmise määrusi ilmunud ja seepärast ei pea vajalikuks siinkohal seda üüllitist tsiteerida.
Küll aga saab siit mõned järeldused teha...
Kui vene ajal oli kõik üks GOST ja elu käis selle järgi, siis nüüd tehakse vahet:
enne 1997 a registrisse kantud ja pärast
enne 19XX aastat toodetud ja pärast (ehk nüüd veel 2XXX.a. Ja +)
Lisaks veel
valmistajatehase nõuetele vastavus ja
euronõutele vastavus
Pealegi on need nõuded tootjatehaste ja maade kaupa erinevad ja selleks on välja mõeldud selline kaval asi nagu tüübikinnitus, mida ARK ise teeb. Eesti autopark on ju väga kirju!
Täiesti omaette peatükk on rehvid ja nende märgistus.
Kui nüüd kõiki neid kehtivaid erinõudeid, vastavalt haridusele ja tujule, osavalt kombineerida, siis saabki iga ülevaatuspunkt/ülevaataja neid reegleid omamoodi tõlgendada...
Seepärast soovitakski minna konkreetsesse punkti, kuhu plaan minna ülevatusele ja küsida, mida seal kokreetselt nõutakse ja vajalikuks peetakse.
Ja tuletaks siinkohal veel meelde, et enam pole kohustuslik elukoha/registrijärgse ülevaatuspunkti teenuste tarbimine...