19-11-2013, 22:15 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-11-2013, 22:17 PM ja muutjaks oli maitus.)
Oh häda, lasin järgmisele hoorattale laagri sisse panna...tundus tugevalt sees olema, aga kohe oli näha, et väntvõlli "randi" jaoks on vähe ruumi jäätud jälle. Keerasin siis hooratta mootori külge, see tegevus lükkas laagrit natuke väljapoole ja edasi sai selle näpuga kätte..
. Üsna täpselt on küll sees, nii , et mingit lokset just ei ole, aga peaks olema ikka nii, et ise välja ei tule.
Kas kellelgi on mingit mõtet, et kuidas selle laagri sinna pessa tihedamalt kinni saab? Olen kuulnud mingist vedelmetallist, aga ise kunagi kasutanud ei ole..või mingi keermeliim või veel midagi?
Ehk tuleks laagri pind siis ära karestada kui mingit liimimoodi asja kasutada ja ehk aitab ka laagripesa ümbert kärnimine? Rohkem mõtteid mul omal pähe ei tule....
. Üsna täpselt on küll sees, nii , et mingit lokset just ei ole, aga peaks olema ikka nii, et ise välja ei tule. Kas kellelgi on mingit mõtet, et kuidas selle laagri sinna pessa tihedamalt kinni saab? Olen kuulnud mingist vedelmetallist, aga ise kunagi kasutanud ei ole..või mingi keermeliim või veel midagi?
Ehk tuleks laagri pind siis ära karestada kui mingit liimimoodi asja kasutada ja ehk aitab ka laagripesa ümbert kärnimine? Rohkem mõtteid mul omal pähe ei tule....