28-11-2013, 01:37 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 28-11-2013, 01:38 AM ja muutjaks oli karvik.)
Kui ainult ülevaatuses mure, siis (mina ei ole seda öelnud ) kasutasin kunagi korra ühel pritse pillil, mille õhulugeja kippus üle toseerima, seda, et võtsin karteri tuulutuse vooliku lahti. Ei taht ta siis väga jõuliselt toimetada, aga ülevaatusel sai ära käidud. Kuna viga oli varem teada ja tegu sai tehtud raha puudusel siis hiljem ikka vahetasin jupi ära. Masina minek sai palju parem ja kütuse kulugi langes.
Karpa teemal internetis kolades ja uusi trikke õppides ühe karpa kohta, mida sa esimest ja viimast korda kohtad, tekib ka majanduslik küsimus.
Olen veetnud harival eesmärgil kolm 12h pikka tööpäeva ühe karpa kallal, aga see oli teada, et need ei ole viimased sellised. Masin jooksis tühikäigul veits rikkalt ja ülemises otsas oli jäme must köis tagant väljas. Lõpptulemus oli seekord see, et nende karpade elu sai küll põhjalikult selgeks, aga viga oli hoopis kolm hammast paigast hüpanud nuka ketis.
Karpa teemal internetis kolades ja uusi trikke õppides ühe karpa kohta, mida sa esimest ja viimast korda kohtad, tekib ka majanduslik küsimus.
Olen veetnud harival eesmärgil kolm 12h pikka tööpäeva ühe karpa kallal, aga see oli teada, et need ei ole viimased sellised. Masin jooksis tühikäigul veits rikkalt ja ülemises otsas oli jäme must köis tagant väljas. Lõpptulemus oli seekord see, et nende karpade elu sai küll põhjalikult selgeks, aga viga oli hoopis kolm hammast paigast hüpanud nuka ketis.
Kui on raha, siis ostan bensiini ja sõidan tsikliga. Kui ei ole, siis sõidan ilma.