29-11-2013, 09:23 AM
(29-11-2013, 00:28 AM)sndr81 Kirjutas: minuarust pole sellel kabiinil midagi hullu häda,t-16-l palju hullem,minu 1,9 pikkuse juures ei mahu jalad t-16-sse ära aga 40-ga pole hullu,uksevahe võiks laiem olla ja ma pole kunagi aru saanud mis mõttega lõigatakse traktoril kabiin maha,korra juhtusin 16-ga lörtsi sajuga sõitma ilma esiklaasita ja ukseta ja peale seda sai ostetud uus klaas ette ja uks keevitatud.Et pika jutu kokkuvõtteks,vahet pole kui väike see kabiin on aga alati on parem kui ilma kabiinita!
Mina olin ka algul seda meelt. Kui T-40 ostu plaanid olid, siis mõtlesin, et esimese asjana viskan kabiini maha. Aga võta näpust, üsna kohe aga hakkasin otsima korralikku originaal kabiini ja leidsin selle ka (minu masinal olev kabiin oleks nagu tanki alla jäänud). Kabiiniga ikka parem, eriti sügisel, kui sajab mida iganes taevast alla, olgugi, et vaade sellest välja minu pikkuse juures (194cm) ei ole just parim.
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170