07-12-2013, 15:15 PM
(07-12-2013, 10:32 AM)mlsluik Kirjutas: Täpselt sellist lahendust ma mõtlesin, tundus hea idee olevat. Lõpptulemus võib suht omapärane tulla. Kõva töö ära tehtud juba. See aasta tuleb vist veel lumelabidale valu anda..
Ma siin just arvutasin, et alla kahe kuu ei mängi kuidagi välja. Tavaliselt peab tööks vajamineva aja korrutama läbi ka teatud koefitsiendiga, siis saab õige ajakulu. Äkki oli 1.3, see teeks valmimise ajaks pea 3 kuud

(07-12-2013, 11:56 AM)Laurimetall Kirjutas: Kabiini tehes soovitan varakult natuke ette mõelda seoses tõenäolise sidurivahetamise tööga mingil hetkel. Sama lugu on ka tagumiste ülekannetega ,mis võivad loksuma hakata. Sellesmõttes ,et ei tasu polte kuskile alla ära peita ja kui peita ,siis nii ,et saab ilma mega lammutamist tegemata ligi. Hea on ka kui käigukastile mingil määral ligi saab. Otseselt kogemust pole aga tänapäeval on isepuurivad kruvid ,et vb saab mingeid luuke kuskile teha.
Ma jätan kabiini võimalikult kergelt eemaldatavaks. Kabiin jääb kinnituma kuue poldiga. Kaks mõlema ratta juures ja kaks sidurikoja peal. Hüdrotorude liited proovin samuti teha kuhugile kabiini serva juurde. Tulevane elekter hakkab jooksma läbi pistikute. Sidurivahetuse peab saama ära teha ilma, et kabiini maha peaks võtma. Kasti sisse piilumiseks kahjuks eemaldamisest pääsu ei ole. See osa kus käigukang asetseb koos kasti pealmise plaadiga, jääb täpselt kabiini tagumise osa alla.
Idee poolest peaks kabiini tulevikus maha saama nii, et kuus polti lahti, pistikud lahti, hüdrotorud, küttetorud pooleks ja voilaa.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!