12-12-2013, 19:45 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 12-12-2013, 20:01 PM ja muutjaks oli MeelisV.)
(12-12-2013, 14:18 PM)v301060 Kirjutas: Kahju muidugi, et Subaru millegipärast ei meeldi - Forester või Outback oleks kindlasti head valikud. Samas on tavalised 4x4 Legacyd või ka Audid piisavalt suutlikud kui ikka tee peal sõita kavatsed. Naisteraffale oleks hoopis paslikum vast hoopis Suzuki Jimny...
jimny on katusega atv
kui tahad naisest lahti saada siis küll

(12-12-2013, 10:54 AM)nymmik Kirjutas: Ma sõidan igapäevaselt 2007 aast a cr-v ga.
Igati rahul, selle aja jooksul olen vahetanud ainult õli, piduriklotse ja tagumised stabika kummipuksid.
lumes poris, et 4vedu töötaks lükka DCS OFF ja kraabivad kõik rattad, mitte ei hakka puksima.
Kohe kohe saab mul 7 aastat täis selle autoga ja pole plaaniski vahetada.
kõik 4 ratast korrga ? (ei usu s.t. siis peaks olema lukus keskelt ning eest ja tagant)
eks ta ikka vahetab neid üks eest ja teine tagant
ok üks asi vedu aeglaselt lumes/poris
teine asi on kiirem sõit nt. libedal teel
osad margid/mudelid on tava olukorras nt. 80/20 esi/tagavedu aga mingil läbilibisemisel viskavad asja ringi 20/80 esivedu/tagavedu
ja siis on "lõbu" laialt kui keset libedat kurvi avastad esiveduse asemel ennast tagaveduse roolis (selline näide oli küll ühe nn. 4-veduse volvo sõiduauto kasutaja käest kes kätevärisedes tööle tuli ja suhkruvett tahtis)
mõte selles, et tasub uurida milline veo skeem on kasutuses.
pole uurinud ja ei imesta kui mõni selline on üldse pidevalt esivedune ja tagavedu rakendub ainult läbi-libisemisel ja siis on kasutaja rahuliku sõiduga linnatänaval seega tagavedu on nagu kaasreisija kes kunagi tööd ei tee.
paljudel on need parketikad enamasti ego küsimus ja mitte vajadusest tulenevad
ning normaalse rehviga tavaline 2wd ei jää maha
vahe on ehk vaid kliirentsis.